Συνταγές
ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΕ ΜΕΛΙ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕ
Υλικά
- 3 πολύ ώριμα αβοκάντο
- 70 γρ. κακάο άγλυκο
- 200 γρ. ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ
- 120 γρ. κρέμα καρύδας
- 3 κ.γ. υγρή βανίλια
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
- 100 γρ. σοκολάτα σε τρίμματα
- φράουλες
Εκτέλεση
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του γλυκού είναι τα ώριμα και πολύ μαλακά αβοκάντο, πολύ καλής ποιότητας κακάο και μέλι ΑΤΤΙΚΗ.Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά -εκτός από το τρίμμα σοκολάτας- , μέχρι η υφή να είναι βελούδινη και να θυμίζει μια κανονική μους. Γεμίζουμε ποτήρια και παγώνουμε. Γαρνίρουμε με τρίμμα σοκολάτας και κόκκινα φρούτα.
ΡΟΔΟΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΠΑΡΟΣ
ΦΛΩΡΙΝΑ
ΙΚΑΡΙΑ
ΓΡΕΒΕΝΑ
ΚΑΒΑΛΑ
ΚΟΖΑΝΗ
ΚΥΘΗΡΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ
ΤΡΙΠΟΛΗ
ΛΕΣΒΟΣ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΝΙΣΥΡΟΣ
ΣΚΟΠΕΛΟΣ