Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
ANT1 NEWS

ANT1 NEWS

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δίνει, με το κύρος και την εγκυρότητά του, το στίγμα της επικαιρότητας.

Σχετικά

Σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο όπου οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς και η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται συνεχώς με πληθώρα ειδήσεων μέσα από διαφορετικούς διαύλους, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποτελεί το πιο σταθερό σημείο αναφοράς για την πολύπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δίνει, με το κύρος και την εγκυρότητά του, το στίγμα της επικαιρότητας, αναλύει σε βάθος τα γεγονότα, «διαβάζει» την ουσία πίσω από την είδηση και αναδεικνύει τα σημαντικά θέματα που έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία. 

Μαζί του στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, είναι το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 που καταγράφει έγκαιρα και σφαιρικά όσα συμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων. Μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτες αναλύσεις φέρνει στο προσκήνιο όλες τις εξελίξεις, αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές και βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, μέσα από μια ουσιαστική και αμφίδρομη επικοινωνία.

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, παρεμβαίνουν με τα ρεπορτάζ και τα σχόλιά τους, η Κάτια Μακρή, ο Αντώνης Δελλατόλας, ο Κωνσταντίνος Φίλης, ο Τάσος Τέλλογλου και η Ελένη Βαρβιτσιώτη.

 Το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου και το Κεντρικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου η Ρίτσα Μπιζόγλη.

 Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, με τη μαχητικότητα και την αξιοπιστία του, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 συνεχίζει και εφέτος τη δυνατή του πορεία, φωτίζοντας την αλήθεια και το παρασκήνιο πίσω από τα γεγονότα και μετουσιώνοντας την είδηση σε ενημέρωση.

Πρόγραμμα