Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΠΑΡΟΣ

ΠΑΡΙΑΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΡΟΚΑΣ

ΠΑΡΙΑΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΡΟΚΑΣ

Υλικά

  • 2 φλ. άγρια ρόκα
  • 6 ντοματίνια μακρόστενα
  • λίγα καπαρόφυλλα
  • 2 πιπεριές χρωματιστές
  • 2 κ.σ. φύλλα δυόσμου
  • 10 ελιές
  • 1/3 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ALTIS / SOLON / ELANTHI
  • 3 κ.σ. λευκή κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι και λεμόνι KALAMATA PAPADIMITRIOU
  • 1 κ.γ. ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ
  • 1 τριμμένη ντομάτα
  • 1 φλ. φέτα ΔΙΒΑΝΗ σε κυβάκια
  • φρεσκοψημένο χωριάτικο ψωμί

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, τις βάζουμε σε μπολ με την ρόκα και τα ντοματίνια και προσθέτουμε τα καπαρόφυλλα και τις ελιές. Χτυπάμε το ελαιόλαδο, το μέλι ΑΤΤΙΚΗ, τη κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι και λεμόνι KALAMATA PAPADIMITRIOU και την τριμμένη ντομάτα. 
Ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια φέτας κι αφήνουμε να μαριναριστούν. Περιχύνουμε την σαλάτα κι ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με την ομελέτα φούρνου.

Πρόγραμμα