Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΦΛΩΡΙΝΑ

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΕ ΜΕΛΙ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕ

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΕ ΜΕΛΙ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕ

Υλικά

  • 3 πολύ ώριμα αβοκάντο
  • 70 γρ. κακάο άγλυκο
  • 200 γρ. ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ
  • 120 γρ. κρέμα καρύδας
  • 3 κ.γ. υγρή βανίλια

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:

  • 100 γρ. σοκολάτα σε τρίμματα
  • φράουλες

Εκτέλεση

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του γλυκού είναι τα ώριμα και πολύ μαλακά αβοκάντο, πολύ καλής ποιότητας κακάο και μέλι ΑΤΤΙΚΗ.Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά -εκτός από το τρίμμα σοκολάτας- , μέχρι η υφή να είναι βελούδινη και να θυμίζει μια κανονική μους. Γεμίζουμε ποτήρια και παγώνουμε. Γαρνίρουμε με τρίμμα σοκολάτας και κόκκινα φρούτα.

Πρόγραμμα