Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε

ΤΡΙΚΑΛΑ

ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ:

  • 1 πακέτο μπισκότα digestive θρυμματισμένα
  • 3 κ.σ. αγνό λιωμένο βούτυρο ΔΙΒΑΝΗ
  • 2 κ.σ. ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

  • 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
  • 300 γρ. σοκολάτα 60% ψιλοκομμένη
  • 2 κ.σ. μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της βάσης και τα στρώνουμε σε φόρμα δαχτυλίδι 22 εκατοστών. Παγώνουμε στην κατάψυξη για 15'.
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος κι αφού φουσκώσει την ρίχνουμε πάνω στην ψιλοκομμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα και να γίνει πυκνό και γυαλιστερό. Προσθέτουμε το μέλι ΑΤΤΙΚΗ κι ανακατεύουμε. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα. Αδειάζουμε στην παγωμένη φόρμα. Τη βάζουμε ψυγείο για 3 ώρες προκειμένου να σφίξει καλά.
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Πρόγραμμα