Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
H ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!

H ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!

Ο 8ος διαγωνισμός φωτογραφίας ξεκίνησε! Δήλωσε συμμετοχή τώρα και κέρδισε φανταστικά δώρα!

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Δείξε μας την Ελλάδα μέσα από τα δικά σου μάτια από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι! Τί είναι για σένα Ελλάδα; Τι σου θυμίζει την Ελλάδα;

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξουμε μαζί στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη τις πιο φωτεινές πλευρές της Ελλάδας!

Στείλε μας την αγαπημένη και πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία με την δική σου Ελλάδα και λάβε μέρος τώρα στο Μεγάλο Διαγωνισμό για να κερδίσεις εσύ τον τίτλο του Photographer2018 εάν είσαι ενήλικας ή τον τίτλο του TeenPhotographer2018  εάν είσαι 13-17 ετών!

Κριτής του διαγωνισμού μας, είναι ο καταξιωμένος φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος o οποίος θα δει όλες τις φωτογραφίες που θα στείλετε και θα επιλέξει την αγαπημένη του αναδεικνύοντας τον Photographer2018, ο οποίος κερδίζει ένα Drone τελευταίας τεχνολογίας!

Εφέτος και ΕΣΥ αποφασίζεις για τους νικητές μέσω του Instagram! O Teenphotographer2018 και ακόμα 4 Τeen νικητές θα αναδειχτούν από εσάς με τη συνεργασία του αγαπημένου κριτή μας! Ο Χάρης Χριστόπουλος θα επιλέξει τις πιο ταλαντούχες φωτογραφίες, τις οποίες θα  αναρτήσουμε στους λογαριασμούς των καναλιών μας στο Instagram. Στη συνέχεια εσείς με τα Like σας θα αναδείξετε τους νικητές!  Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα Like θα αναδείξει τον  Teenphotographer2018  ο οποίος κερδίζει ένα Apple Watch! Οι 4 επόμενες φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Like θα αναδείξουν και 4 ακόμη νικητές οι οποίοι κερδίζουν από ένα  Echo – Dot Alexa της Amazon!

Αφού ανεβάσεις τη φωτογραφία σου στο www.elladaphotocontest.gr μείνε συντονισμένος στα social media γιατί ο Χάρης Χριστόπουλος θα επιλέξει τις πιο ταλαντούχες φωτογραφίες τις οποίες η ομάδα των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 θα αναρτήσει στα   Instagram accounts των Καναλιών και ΕΣΕΙΣ με τα Like σας θα τους αναδείξετε!

Οι φωτογραφίες όλων σας θα προβληθούν στην τηλεόραση σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Ευρώπη* από τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1!

Καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός λήγει την 1η Οκτωβρίου, 2018.
* εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

Πρόγραμμα