Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
11ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής

11ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 ξεκίνησε! Βάλε και εσύ στο χαρτί τα δικά σου ονειρεμένα Χριστούγεννα, έτσι ακριβώς όπως τα έχεις φανταστεί και λάβε μέρος στον 11ο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής.

Σχετικά

Ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 ξεκίνησε! Βάλε και εσύ στο χαρτί τα δικά σου ονειρεμένα Χριστούγεννα, έτσι ακριβώς όπως τα έχεις φανταστεί και λάβε μέρος στον 11ο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής. Εάν είσαι μέχρι και 10 ετών, άρχισε να ζωγραφίζεις!

Κοντά μας για πρώτη χρονιά φέτος, είναι o πολυτάλαντος showman Τόνι Σφήνος ο οποίος θα δει όλα τα έργα των μικρών μας ζωγράφων και θα επιλέξει τους νικητές!

Οι 3 μεγάλοι νικητές, θα κερδίσουν από ένα iPad 32GB και τα έργα τους θα στολίσουν τη Χριστουγεννιάτικη e–card του Αntenna Satellite. Ακόμη 10 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα μουσικό CD, με τα Χριστουγεννιάτικα «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ», από την Heaven Music.

Mη ξεχάσεις να γράψεις με καθαρά γράμματα πίσω από το έργο σου:
Όνομα, Επώνυμο, Ηλικία, Χώρα, Διεύθυνση και Τηλέφωνο Eπικοινωνίας.

Στείλε μας τη ζωγραφιά σου, από την Αμερική ή τον Καναδά ταχυδρομικά στην διεύθυνση: ANTENNA SATELLITE, 509 Madison Ave, Suite 2004 New York, NY 10022, ή ηλεκτρονικά στο xmas@antenna.gr

Υποσημείωση: ο διαγωνισμός λήγει στις 10 Δεκεμβρίου.
Κατά προτίμηση, ας χρησιμοποιηθεί για τις ζωγραφιές χαρτί μεγέθους Α4.

Πρόγραμμα