Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
H ΦΑΡΜΑ

H ΦΑΡΜΑ

Η Φάρμα με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη είναι εδώ!

Σχετικά

Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

Ο Σάκης ζει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Λειτουργεί ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίζεται τις καθημερινές ανατροπές.

 Στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους είναι δύσκολη. Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, σπέρνουν, ποτίζουν, καλλιεργούν τη γη, αρμέγουν τα ζώα, φροντίζουν τον στάβλο. Ταυτόχρονα,  πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.

Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι παίκτες αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη Φάρμα μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες:

1 μεγάλη Αποστολή από  τον Επιστάτη με έπαθλο 
1 Αγώνας Αρχηγίας 
1 Quiz της Φάρμας
1 Αγώνας Ασυλίας 
1 Παιχνίδι Επάθλου
 Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Πρόγραμμα