Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
FAMILY GAME

FAMILY GAME

To «Family Game», με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, έχει πολλή τρέλα και θα κάνει τη διασκέδαση υπόθεση οικογενειακή! 

Σχετικά

To «Family Game», με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, έχει πολλή τρέλα και θα κάνει τη διασκέδαση υπόθεση οικογενειακή! 

Το νέο απίθανο τηλεπαιχνίδι γέλιου με τους αγαπημένους Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις απρόβλεπτες δοκιμασίες στις οποίες λαμβάνουν μέρος όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι παρουσιαστές.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ FAMILY GAME; -  Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

 Ο Μάρκος και η Έλενα κάνουν παιχνίδι με 2 ομάδες των 4 ατόμων που είναι είτε μέλη μιας οικογένειας είτε θεωρούν τους εαυτούς τους οικογένεια.

Ο κάθε παρουσιαστής αναλαμβάνει μια ομάδα και την καθοδηγεί σε πολλές δοκιμασίες γέλιου μέχρι τον τελικό.

Οι δύο παρουσιαστές όμως παίζουν και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι ομάδες καλούνται να ποντάρουν πάνω τους.

Στο παιχνίδι του τελικού γύρου οι δύο παρουσιαστές από αντίπαλοι γίνονται συμπαίκτες και βοηθούν την ομάδα που έχει επικρατήσει να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί!

 Παίκτες και παρουσιαστές γίνονται μια ομάδα στο πιο διασκεδαστικό, οικογενειακό και παρεΐστικo τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης!

 Το «Family Game» με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου και να κάνει τα Σαββατόβραδά μας πραγματικά διασκεδαστικά!

 «Family Game»: Το παιχνίδι γίνεται οικογενειακή υπόθεση!

Πρόγραμμα