Άρχισε να πληκτρολογείς οτιδήποτε
Χαρούμενες Γιορτές

Χαρούμενες Γιορτές

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στον Antenna Satellite!

Σχετικά

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ
Αυτές τις γιορτές, ετοιμάζουμε τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα πιάτα από το ΠΡΩΙΝΟ και στρώνουμε το πιο νόστιμο οικογενειακό τραπέζι.
Δευτέρα 23/12 έως Παρασκευή 3/1 στις 15:15

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝA
Για 12η χρονιά, Ελληνόπουλα από όλη την Αμερική συμμετείχαν στον Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1. Μη χάσετε τις ειδικές εκπομπές αφιερωμένες σε όλους τους μικρούς ζωγράφους!
Παραμονή Χριστουγέννων, Χριστούγεννα, Δευτέρα 30/12, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πρωτοχρονιά, Παρασκευή 3/1 στις 16:10
Σάββατο 4/1 στις 15:30
Δευτέρα 6/1 στις 13:40

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ;
Σε δυο ειδικά αφιερώματα, οι χορωδίες από τρία ελληνικά σχολεία της Νέας Υόρκης τραγουδούν κάλαντα από όλη την Ελλάδα και μας εύχονται χαρούμενα, μελωδικά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!
Παραμονή Χριστουγέννων στις 16:45 και Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 14:30

LITTLE CHRISTMAS STARS
Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές των ελληνικών σχολείων της Αμερικής μεταφέρονται στα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1. Πρωταγωνιστές οι μικροί μας φίλοι από κάθε γωνία του κόσμου! Οι Little Christmas Stars της καρδιάς μας, αυτές τις γιορτές λάμπουν και στην οθόνη!
Χριστούγεννα, Πέμπτη 26/12, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Πρωτοχρονιά, Παρασκευή 3/1 στις 16:45
Πέμπτη 2/1 στις 16:10

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
Ο Χρήστος Νέζος μας ταξιδεύει στον «Μύλο των Ξωτικών», στα Τρίκαλα, παρέα με τον Θοδωρή Βουτσικάκη, σε ένα παραμυθένιο οδοιπορικό που έχει ως επίκεντρο τη μαγεία των Χριστουγέννων και τη μουσική.
Δευτέρα 30/12 στις 20:45

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ
15 χρόνια μετά, το «Καφέ της Χαράς» ανοίγει πάλι τις πόρτες του! Ο Πώποτας, η Χαρά, ο Φατσέας και όλοι οι αγαπημένοι ήρωες από το Κολοκοτρωνίτσι έρχονται στις οθόνες μας με νέες ιστορίες. Τι θα συμβεί όταν ο Δήμαρχος και η Πρωτευουσιάνα συναντηθούν ξανά;
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20:45

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ
Αυτή η Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι επεισοδιακή! Οι ήρωες μας είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το νέο έτος, όταν ξαφνικά έρχεται μια απρόσμενη είδηση… Η παρέα θα βρεθεί σε ένα μεγάλο γλέντι, με καλεσμένους- έκπληξη και πολύ τραγούδι!
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21:45

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
Ο Βασίλης Καρράς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Χρήστος Χολίδης ενώνουν τις φωνές τους και δημιουργούν ένα αυθεντικό και λαϊκό σχήμα. Τρεις γνήσιες λαϊκές φωνές με ατελείωτες επιτυχίες ερμηνεύουν όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια!
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη 01:00

Πρόγραμμα